nedelja, 26. november 2017

CATRICE ●PRIME&FINE●


Živjo!

Vem, da me nekaj časa nisem nič pisala..enostavno mi zadnje dni res primanjkuje časa..a bom nadoknadila..

Tokrat imam na testu za mene dva čisto nova produkta od CATRICE COSMETIC.
In sicer sta iz linije PRIME and FINE SMOOTHING REFINER (KILLS PORES) in INSTANT LINER SMOOTHER.
Moram vam povedat, da sem nad rezultatom zelo presenečana.
Moja koža na obrazu počasi pridobiva prve gubice okrog oči, ust in na čelu, ki me že rahlo začenjajo motiti. Catrice produkti pa rahlo skrijejo moje težavice.
Pred nanosom ličil si prvo nanesem vlažilno kremo za obraz in počakam, da se rahlo vpije v kožo.
Nato sledi INSTANT LINER SMOOTHER, ki ga namažem na podočnjake in veke rahlo potapkam z prsti. Na ostali del obraza pa uporabim SMOOTHING REFINER (lička, brada, nos, čelo..) vse skupaj spet razmažem ker z prstki. Podlaga na obrazu postane gladka, ki rahlo zapolni moje gubice in zmanjša pore.
Nanos pudra je tako bolj enostavnejši, da je potrebna čisto mala količina pudra za celoten obraz. Polt je lepo prekrita in gladka brez leska.

INSTANT LINER SMOOTHER dobiš v 4ml embalaži v obliki običajnega korektorja, ki ima aplikator za bolj enostavnejši nanos za področje pod očmi. Vonja skoraj nima mogoče minimalno, ki je prijeten. Je primeren tudi za vegane. 
OCENA: 3/5
Mi je všeč. Edino kar me moti je, da bi lahko moje gubice pod očmi bile bolj zglajene.

SMOOTHING REFINER dobiš v 14g steklenem lončku iz kvalitetnejšega materijala. Vonj je izrazitejši kot pri liner- ju. Spominja me na pudrast vonj, ki mi je zelo prijeten.
OCENA: 5/5
Ta produkt je meni zelo všeč in ga tudi zelo priporočam.CATRICE COSMETIC me vsakič preseneča z novostimi in vedno znova sem bolj zadovoljna z kvaliteto in ugodno ceno.

Pozdravček, Dijana


3 komentarji: