petek, 29. september 2017

Kérastase Chronologiste

Živjo!

Današnji objavi bom posvetila lasni kozmetiki Kérastase. Je zelo luksuzna in kakovostna znamka.Podoba lepe in urejene ženske ni samo lepa obleka in lep make-up ampak so tudi lepi in negovani lasje. 

Na našem trgu lahko dobimo veliko drogerijskih znamk, ki so dobre. V salonih pa se dobi vrhunsko kozmetiko za katero se splača dati € več, ker je razlika očitna. 
Mislim, da ste že vse slišale za profesionalno lasno kozmetiko Kérastase
Jaz jo uporabljam že približno 15  let.
Kérastase poznamo po linijah, ki so za različne problematike in zahteve las.

Jaz se bom posvetila moji najljubši liniji CHRONOLOGISTE.
Celotna linija vsebuje unikatno kombinacijo olj. To so amla, koruza, kamelija in argan.

Chronologiste so lansirali pred približno 2-3 leta nazaj in jaz mislim, da si zasluži 1.mesto pri Kérastase za moj tip lasu.

CHRONOLOGISTE je sestavljen iz štirih produktov.

1. Piling (priprava)

Prvi produkt, ki ga bom predstavila je piling, ki je namenjen globinskemu čiščenju in aktivaciji lasišča. Priporočljiv je strankam, ki imajo težave z rahlim prhljajem in nečistoči na lasišču.
Sama ga sicer še nisem uporabljala sem pa sprobala na stranki, ki je dejansko imela težave na lasišču in s tem odstranili nečistočo, če je le ta bila v blagi obliki.
Piling nanašamo po prečkah na vlažne lase, dobro vmasiramo, emulgiramo in temeljito speremo. Po pilingu sledi kopel ( umivanje z šamponom).
2. Kopel (umivanje)

Kopel je primerna ta vse tipe las. Uporabljam jo pri vsakem umivanju, ki jo dvakrat nanesem na lasišče in celotno dolžino. Las dobi regeneracijo, navlaženo lasišče in mehkobo brez dodatne obtežitve. Lasje so zdravega videza in sijoči.
3. Nega (maska)

Nego uporabljam le občasno, ki si jo nanesem le na konice za približno 5 min in jo sperem. Nege ne uporabljam pri vsakem umivanju saj mi že sama kopel nudi dovolj mehkobe. Po nanosu so lažje razčesani  in lahkotni. Nega je sestavljena iz lipidov, ceramidov vitamin A in E, da ne pozabim pa še na zelo pomembno sestavino molekulo z antialergijskim lastnosti.
V našem salonu nudimo ritual, ki se zmeša maska + mimetične kroglice kaviarja.
Ta luksuzna mešanica nudi lasem še dodaten vnos aminokislin, proteinov, maščobnih kislin in iodin iz kaviarja. Te pomagajo pri obnovi lasišča in las.
4. Tekstura (parfumček/olje)

Meni drugi najljubši produkt je parfum/olje.
Je primeren za vse tipe las, ki jih obogati z oljnim kompleksom (ki smo ga že omenili).
Las nahrani, zmehča in nudi izjemni sijaj. Uporabimo tako, da si v roko potisnemo 1-2 potiska in nanesemo po celotni dolžini lasu. Jaz sem se poleti mazala tudi po telesu. Ima zelo privlačen vonj.Upam, da vam je bila moja objava všeč? Posvetila sem jo poklicu, ki ga opravljam. Lepa in urejena pričeska je tisto prvo kar opazim pri ženskah pa, če tudi so le sveže umiti. 
Pozdravček, Dijana.
Ni komentarjev:

Objavite komentar